Hledat

Kategorie

Srpen 2016
P Ú S Č P S N
« Čvc   Zář »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Tags

Sponzoři

Počítadlo

Hybaj den na Svinci

pozvánka

Obrázek obsahuje pozvánku na společnou akci sportovních fandů ze sdružení Hybaj! a Čertovy stezky se zázemím na chatě Svinec. Níže najdete pozvánku od kluků z Čertových stezek.

Ahoj všichni členové, podporovatelé a příznivci stezek!

od našeho posledního lednového setkání na Svinci už uběhla dlouhá doba, letní sezóna je v plné proudu a tak by jsme se zase mohli všichni setkat a jak jinak než na biku. Dlužíme Vám“ i spoustu novinek ohledně schvalování trailů, takže přiďte se dozvědět více o dalším pokračování Čertových Stezek.

Je tady již druhý ročník DEN NA TRAILECH, v sobotu 20.8.2016!

Tentokrát jsme se spojili s kluky co pořádají trailové běhy v okolí Nového Jičína, kteří založili skupinu Hýbej se a pomáhej! a propojujeme běžeckou akci s bikovou akcí :-) Spousta z Vás si taky chodí zaběhat, oni rádi běhají na bikerských trailech v okolí, máme šanci se potkat navzájem.
Místo setkání obou skupin bude ve Smetanových Sadech v NJ a odtud se vyráží buď na běžeckou trasu a nebo na bikerskou trasu s průvodcem po technických stezkách v okolí. Následné setkání obou skupin je na Svinci v cca. 15h-15.30h. Kdo bude chtít může ještě vyrazit na prodlouženou trasu.
Dorazte i s rodinou a Vašimi koly, protože pro zájemce a hlavně pro děti tam pořádáme Bike školu, kde se naučí opravdové základy trailového ježdění. Samozřejmě škola je otevřená pro kohokoliv z Vás … :-)
Večer bude video-projekce nejlepších bikových a běžeckých videí. Budeme taky povídání, fotky a videa z návštěvy jedné z nejlepších evropských bikových destinací z Livigna (Itálie).

Nebude chybět opékačka/grilovačka, budou chlazené nápoje atd. a to až do pozdních nočních hodin.

tak přijeďte si zajezdit a pobýt …

těšíme se na Vás

Petr Vičan, Jirka Vičan, Jarda Valeš
Čertovy stezky

Napište komentář

Musíte se přihlásit,aby bylo možné vkládat komentáře!